• Camping La Brenne Mensen beleven hier op onze middeleeuwse kloosterboerderij Domaine de Puylagorge een vakantie als “God in Frankrijk”!  Camping Parc de la Brenne voor RUST, RUIMTE en ACTIE! Voor mindervaliden ook zeer geschikt.
  • Hulpdienst Cote d’Azur  Op de grote camping “Les Prairies de la Mer” aan de Franse Rivièra begroet de “Hulpdienst Côte d’Azur” jaarlijks zo’n honderd klanten met hun familie of vrienden in één van de acht rolstoeltoegankelijke caravans. Dankzij aanvullende diensten (zoals bijvoorbeeld ADL-assistentie, gebruik van hulpmiddelen, organisatie van nierdialyse of aangepast vervoer) kan de Hulpdienst zoveel mogelijk aansluiten op de specifieke behoeften van de gasten.  De camping heeft 8 aangepaste caravans te huur,  kom je met een aangepaste caravan of camper dan kan je gebruik maken van de aangepaste douche en toilet maar dat moeten zij wel zelf aanvragen.
  • Vakantiepark Domaine de Puylagorge ligt in het mooie natuurgebied La Brenne (departement Indre, Midden Frankrijk). Het is dé plek voor mensen met en zonder een beperking of handicap, jong en oud, om onbeperkt te genieten van een vakantie. Op Puylagorge doet iedereen mee, telt iedereen mee. En wil je even niet mee doen, dan is dat ook goed. Je komt hier voor je plezier.

 

Share