Voertuig aanpassingen

Ondanks dat u of één van uw medereizigers een beperking heeft, is het vaak heel goed mogelijk om er met een camper of caravan op uit te gaan. Er zijn tal van oplossingen en aanpassingen om dat mogelijk te maken, denk aan (til)liften, rolstoelvoorzieningen, hooglaagbedden. en meer.

Noodzakelijke aanpassingen kunnen door gespecialiseerde bedrijven worden aangebracht.

Auto Anders (tip).

De firma Anders Autotechniek helpt u met het toegankelijk maken van uw auto voor een rolstoel. Ook als u gas en rem met de hand wilt bedienen, zorgt Firma Anders Autotechniek voor een aanpassing in de auto. Uw auto wordt vervolgens gevormd tot de ideale aangepaste auto zodat u de auto, geheel naar uw wensen kunt bedienen.

Autoaanpasser

Autoaanpasser kan veel zaken in uw auto of camper aanpassen. uw wensen staan daarbij centraal. De autoaanpas bedrijven zijn in Heel Nederland te vinden.

Bierman

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van auto’s en bussen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer.

 

Hulpmiddelen.

Er zijn heel veel hulpmiddelen, een goed overzicht vind je op de website van de Vereniging Spierziekten Nederland.

Instra

Instra kan bogen op een lange ervaring als het gaat om het individueel gericht aanpassen van voertuigen voor mindervaliden. Mogelijke oplossingen worden met u bekeken en doorgesproken om tot de perfecte wagen te komen, waarin u en eventuele andere meerijdenden zich prettig voelen. Eerste uitgangspunt om tot de voor u beste inrichting te komen, is dat u zich goed kunt verplaatsen. Ons assortiment is breed en omvat ook zaken als bedden of een verzorgingstafel.

Mobiel auto- en recreatie aanpassingen.

Bij Mobiel kan men uw caravan of camper aanpassen. men heeft ook een aantal standaard hulpmiddelen in het pakket. Ook kunnen mensen met een beperking in een rij-simulator hun rijgedrag laten testen.

 

 

 

Share