Verkiezingen

Ik stuurde onderstaand bericht naar de politieke partijen. Wie komt voor ons op?

——–

Geachte lezer,

22 november gaan we naar de stembus. Uw partij is één van de partijen waar we als gehandicapten op kunnen kiezen. Waarom zouden we op uw partij kiezen?

Ongeveer 1 op de 10 Nederlanders heeft een beperking, dus 10% van de stemmers groep die op uw partij kunnen stemmen.  Helaas zie ik te weinig in stemprogramma’s dat partijen voor ons opkomen.  Natuurlijk vind ik wel iets terug, maar veel te weinig.

Een kleine opsomming van de problemen waar we tegen aanlopen:

  • Veel zaken vindt u al op onze zwartboek pagina waar ik u kortheidshalve naar verwijs;
  • Parkeren, iedere gemeente heeft zijn eigen regels voor gehandicapten;
  • Parkeren, veel gehandicaptenparkeerplaatsen zijn te klein en voldoen niet aan de GROW-normen. (Dus mooi, maar we kunnen niet uitladen en of uitstappen);
  • We worden gestoord van de regels die ontstaan door het gebruik van scanauto’s;
  • Gemeenten keuren mensen onterecht voor verlenging van de gehandicaptenparkeerkaart, zie mijn website hierover;
  • Omdat het de enige mogelijkheid is om te reizen, heeft ondergetekende en zijn partner een bestelauto (euro 6), die aangepast is aan onze beperkingen. We maken dan ook gebruik van de gehandicapten regeling. Door allerlei eisen mogen we nar 2025 veel steden niet meer in. (Vliegen doen we al niet vanwege allerlei problemen en nu zijn we binnenkort in ons eigen land ook niet welkom, oplossing ontheffing met gehandicaptenparkeerkaart).

Ik hoor graag hoe uw partij opkomt voor mensen met een beperking. Ik en met mij ruim 2 miljoen gehandicapten hebben er weinig vertrouwen in. Ik hoor graag wat u voor ons kunt betekenen. Ik sta ervoor open om mee te denken.

Share

Vergelijkbare berichten