Op reis

Op reis.

12 september 2020

Na gisteren uit handen van de burgemeester van Goes de Frans Naerebout penning ontvangen te hebben voor vrijwilligerswerk bij de Ostmolen,  vandaag 12 september zijn we na 20 jaar camperen, vertrokken met de Toyota en de LMC caravan. We verwachten dat dit, door onze beperkingen handiger gaat dan het reizen met de camper met een aanhangwagen. Onze eerste reis gaat naar Hooghalen, waar we besproken hebben op camping Tikvah. We hebben voor we reserveerden contact gehad of de auto, met veel materiaal erin bij de caravan mocht staan en er goede douches waren voor invaliden. Dat was geen probleem. De reis verloopt voorspoedig. Rijden met een carvan is ons niet vreemd, we hebben dit vroeger ook jaren gedaan.

Aangekomen op de camping worden we vriendelijk te woord gestaan en we krijgen een mooi plaatsje.

Een tegenvaller is dat de invalidendouche door iedereen gebruikt mag worden en men aanraadt het voor gezinnen te gebruiken. Dit i.v.m. de coronacrisis. In onze ogen niet zo’n goede beslissing, omdat juist jongeren het virus overbrengen en mensen met een beperking erg kwetsbaar zijn.  Misschien de ruimte in de middag een paar uur voor gehandicapten reserveren, na de schoonmaak.

Een vriendin van ons Bets Wubben staat er al met haar camper. Gezellig. Na alles geïnstalleerd te hebben, toch wat meer werk dan de camper neer te zetten, gezellig aan de borrel met z’n drieën.

Morgen komen John en Mary ook vrienden van ons.

 

Share

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie